Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Friday, November 28, 2008

alhamdulillah..i'm ok now..:)

alhamdulillah..setakat ni aku sangat ok..better than yesterday la yg pasti..dh xpk macam2 sangat dh..apa yg ada sekarang, aku hargai n aku sayang..supaya xjd 'yg di kejar xdapat..yg dikendong berciciran'..(betul ke x ntah peribahasa aku pakai ni..)hehehe..

tapi satu benda la nk bgtau..being far away from him is quite hard..yess..why?because he's not here when i need him..huhu..sometimes i feel that i want to quit this job n find another job somewhere in kluang..dekat sket ngan my bie..dh dekat2 nk kwin ni macam2 la dugaan datang..itu xkena, ini salah..cakap pn kadang2 salah..walhal xde pape pn..lagi2 aku ni la yg terlebih sensitifnye..nape la kan..hemm..

arini g mpk, bwk kain pasang utk dijual kt sana..ramai la yg tanya bila nk kenduri ni..bila nk kje tetap..bila nk dapat kje yg lagi baik..huhu..bertubi2 soalan tu datang..ada gak yg cakap makin comel..haha..suke lak rasa dengar perkataan tu..hahaha..ntah pape je..arini aku pakai baju kurung tau..tu agaknya nampak lain sket dr biasa..

arini kakak sepupu aku dh call, tanya bila nk balik kg coz dia nk tumpang balik..hemm..bila tanya my senior exec, dia mintak aku cnfrm kan ngan bos..alahai..segan aa nk tanya bos terus..dh la aku baru je abis cuti panjang utk cnvo aritu..huhu..silap2 xbalik raya ape??aa...tidak..xmo la..nak raya kt umah..huhuhu..mujur la adik2 aku ada cni..bleh la jd alasan nnt, nk balik hantar adik2..ngeh ngeh..truk kan??xpe..nk idup kan..cuti lain akuu xkisah lagi kalo xbalik..raya cina ke, krismas ke..bior je..ni raya beb..kena la balik..hik2..(alasan agak kuat tuh..)

hemm..kalo xde pape aral insyaallah 17hb mac tahun depan aku kwin!yeay!!seronok sangat rasa..yela..nnt ada org akan jg aku hari2..hehe..(macam la selama ni xpandai jg diri sndri..)hik2..saje la nk ngade2..hmm..ape2 jela kan..alahai..tiba2 je rasa rindu kt anak2 kucing kt umah..balik cnvo aritu aku dh bwk si oren ngan tompok serta maknye ke klinik..diorang xbape sihat..kena inject gak tiga2 ekor tu..yg paling kesian si oren la..bila kena inject trus jd cam lembik xde tenaga..nitis gak air mata nengok oren..sedih tau..dh la dia tu je satu2 nye jantan yg ada..adik beradik yg lain sume betina..si tompok lak wat perangai..abis aku kena ckar..sakit gak la..huhu..tapi xpela, kucing punya pasal kan..xsampai ati nk marah kucing2 tu..

k lah..nk g wat kje lak..arini bosan je..kje pn xbanyak sangat..tapi kena wat la..xleh makan gaji buta je...hehehe..

2 comments:

Farwina Faroque said...

alhamdulillah
biasala dah dekat2 nak jadi bini org ni, mcm2 la dugaan..

dah jadi bini org esok, ade lg dugaan lain..ahaha

besabarla..dah kawen sok, cari keje kat tmpt your hubby...

david santos said...

Nice week for Malasian people!!!

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)