Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Friday, February 11, 2011

~~bosan..~~

Lately, tgk blog sndiri pn mcm dh bosan la..nape ntah..apa lagi nk blogwalking..kdg2 tu jengah blog kawan2..but silent reader je..nk tinggal komen pn xde mood..nk tinggal msg kt chatbox pn xde mood gak..

hadoi..mana hilang mood nk menulis ni ye? nk kata bz, xde bz mana pn..just wat keje2 umah je..before ni bleh pulak curi2 masa nk update itu ini kan..

emm..nape ye?

masih mencari jawapan kepada soalan sendiri ni..nasib baik la mood nk cr income masih ada..setiap email n sms pasal t-shirt mmg sentiasa di layan wat masa ni..n alhamdulillah..ada rezeki yg Allah bagi..everyday ada je org ty pasal t-shirt tu..skit2 pn xpe la..itu pn dh ckup, dari xde langsung kan..:)

sape2 nk wat t-shirt utk event or pape, boleh la roger2 ye..tinggal komen atau mesej kt chatbox pn xpe..


** i wonder i thing, makcik yg berpurdah, bertudung labuh, berstokin..berjubah..when she perform solat Maghrib, xsampai 2 minutes pn! pelik...how she does it?

3 comments:

Makbed said...

mybe dia jimat masa tak payah pakai telekung kot. Hauhahauahua...

munna said...

wah.. kena caro mood yg hilang fizah... tapi mmg ada time2 macam tu...

ibunaznoy said...

kdg2 saya pun jd cam cik puan fizah gak,buka blog tp xtau nk watpe padahal byk citer2 yg blh dikongsi..

tp bila pkir masa yg terhad maka xjd nak post n3..kdg2 tu terlebih rajin pun ada,huhu..

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)