Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Sunday, February 5, 2012

~~nasib baik dh okay..~~

too excited nk share disini..1st of all Alhamdulillah..Allah dh makbulkan doa2 saya..n usaha sy diberkati olehNya :)

dh dpt 1st call from Lin, staying at Pasir Gudang..dia order cookies saya!syukur!!!walaupun 2 balang utk dia try je dulu, xpe dh..itu dh kira rezeki saya la kan:)

n td pulak, tumpang ty kt kedai nasi ayam femes kt Rengit ni, owner nya kasi sy tumpang kaunter kedai dia utk letak balang cookies sy!syukur sangat2..mulut ni ringan lak bertanya..n xsangka lak dia bagi..seronok..seronok..seronok..haha..
esok lak insyaallah buah delima dari kelantan akan sampai..yang tu pn akan jd one of my product utk dijual..hehe..bisnes2..

**sape2 nk tambah koleksi emas, boleh la roger2..utk wat pelaburan sangat2 lah disyorkan..insyaallah kami bleh tlg ajar mcm mana cara nk wat investment guna emas n Ar-Rahnu Agro Bank..hehe..

**td igtkan dh xboleh nk blogging..blog sy ni xleh nk sign in lak..dh la Nuffnang problem skrg nih..hadoii..ni blog dh okay, Nuffnang masih kay-o..huhuhu..cpat la reply my ticket tu ye..pleaseeeeeeeeeeee...

2 comments:

efa fairuz said...

nuffnang aku pun sama..dah lama x masuk iklan ni, xtau kenapa..malas dah nak pk..hewheww

ibunaznoy said...

wah,semangat bisnes ey..moge sukses selalu!

p/s:dah ada iman,hehe lama jgk xdtg sini..2 princess!!

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)