Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Monday, May 4, 2009

life is so busy this weekend!

huh..sangat bz minggu ni..hehe..bz ngan ape?of course la jalan2 bersama hubby ku..
jadual mmg sangat padat la until tiz weekend..:)jumaat Labor Day..so my hubby cuti la..we went to Desaru again!!but this time a bit tension at first coz parking space all FULL!bukan full sangat la tapi oleh kerana sume nk cepat..main park je kete masing2,sampai sy kena mintak jasa baik depa tu alihkan skit kete dorang..yela, space kt tepi tu leh masuk satu kte lagi kalo betul2 adjust..hmm..apepun thanx to cik amoi n bf nye kerana sudi alihkan sket kete anda tu!

sampai sana of course la makan2 dulu..lapo..huhu..bangun seawal 5.30 tu..prepare nasi goreng n potong buah mangga..my hubby tlg pack baju2 yg nk ditukar selepas mandi manda kt sana nnt..:)sampai Desaru around 7.40..org dh sangat ramai da..tapi kerana semangat waja nk mandi tu, mission kami diteruskan!haha..best mandi kali ni coz ada ombak yg agak besar..adventure gtu!sakit2 la blkg ni kena pukul ngan ombak..hehe..dh dekat pkul 10 tu kami pn balik la..dh penat..hari pn dh makin panas..

sampai umh dlm pkul 12 lebih sebab dh berenti tdo kt tepi jalan jap!ngantuk sangat kata my hubby..sy xsedar pn sebab da lama tdo..hehe..dh sampai umah tu my hubby siap2 g masjid lak..ptg nya tu ada satu lagi tempat nk g..umah office mate my hubby, kak lynn..dia ada wat house warming..yg best kami leh tersesat sampai 2nd Link..haha..punya la xtau jalan kt Johor ni..aduih..penat naik kete..;)sampai umah Kak Lynn, makan2, sembang2..pastu balik umah..nk jd storyne..kami cr surau sebab takut xsempat maghrib kt umah..alih2 terjmpa Wak jual sate..pas smyg kami patah balik g gerai sate tu..hehe..lupa nk snap gambo..tapi satenye sangat la sedap n murah!!!lain kali leh g lagi!

ok lah..entry ni xde gambo le..sangat malas nk meng'snap' gambo..len kali la ye tepek gambo nye..

2 comments:

lynn said...

fiza...

thanks a lot sbb sudi dtg my house warming...ooo after that g makan sate yer...sdp ker? kat ner makan sate tu?

fizah_ismail said...

kt simpang jalan nk ke surau area umah kak lynn tu la..wak ape ntah nama dia..we all cr surau, tmpang tanya kt wat tu,g smyg n then terasa nk patah balik try sate tu..hehe..mmg puas ati makan!nyum nyum!

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)