Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Saturday, November 13, 2010

~~m'sia kalah da..huhu~~

okay..meh ai update result bola td ye..Malaysia kalah kepada China 0-3..serius sakit ati tgk game mlm ni!

mmg vudus sangat!!!!hisss..nk je hempuk2 kepala Benjamin William tu..pengadil FIFA lah sangat!huh!kan bagus kalo ko boleh baca blog aku ni William!

u're such a tut tut you know!
hadoi..kalah menang tu mmg la adat..xkisah sangat pasal kalah tu tp he's very2 unfair..yg player China lak pandai betul blakon injurt!wah..emo nih!since i'm Malaysian, of course i get mad!grrrrrr...

korang suke ke??meh luahkan perasaan korang tu!huh!very the vongoksss lah!

* sorry 4 my words okay..really emo tonite!

6 comments:

Nancy Poh said...

ohhh..dah kalah ker????...aduh..apa!! referee FIFA buat hal lagi >> Full Idiot Football Ass**...i pun emo trus bila baca en3 ni..huh

diana said...

dia dapat rasuah kot..
tak pun memang dia tak suka kat orang malaysia..
tak pun dalam kepala otak dia bola sepak malaysia sanagt teruk jadi mempengaruhi keputusan dia malam ni..
yang pasti tindakan dia memang tak betul.
ada ke patut jatuh je terus bagi kad..

Mujahadah said...

haha... sabaq la.. adat permainan.. xpa2, pasni kita sepak bola bg kena pengadil.. biaq pengsan...ngeee

Pink Kouture said...

Olla!!! Looking for an exclusive and limited silk scarf design? Do visit here http://pinkkouture.blogspot.com/ or http://twitter.com/#!/Pinkouture.So do grab fast due it come with limited piece.TQ

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Tinggal 9 player cam ner nak main.

Syima Emi said...

tu la akak.. semlm tgk nga cik abe siap emo2 lagi.. memg sengal la ref tu.. semlm tengok si penulas sukan tu siap emo.. cm kelakar lak.. malaysia melawan 11 pemain cina + 1 (ref)...hahahhaha.. tapi mmg puji aa keeper kelate kito tu..hihi khairul fahmi dia mmg bagus laa..

kalah menang adat permainan tapi kalo dah ref pon haprak buat apa.. sampai x leh nak cakap apa..

eh..eh teremo la plak..hahahahaha

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)