Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Wednesday, September 1, 2010

~~Contest Raya Meletup!~~

join contest lagi!haha..mode joining all interesting contest@Giveaway ye!



this time anjuran cik adik nurse, Azlina Aziz..:)

this is my story..


ni adalah keluarga kecik sy..kenapa kecik?sebab ni je lah ahli keluarga saya :) ma, abah, sy, acik n adik..masa ni sy xkwin lagi ye!Raya tahun 2008..kenapa istimewa??

ni la 1st time kami sekeluarga pakai baju sama warna!sponsored by me! masa ni sy baru keje, i mean my 1st year keje..so sponser from head to toe lah ni kiranya!sangat2 istimewa :) dh lama teringin nk ada baju sama satu keluarga..yela, org lain yg kaya raya tiap2 tahun buat baju sama, at least sepasang..sy ni la kali pertama n saya xkan lupa saat ni!


ni pulak moyang saya!sayang dia sangat2..sy panggil dia Mok..umur dia tahun ni 106 kot..xbrapa sure sebab dia pn xtahu exact date of birth dia..tp mmg dh seratus lebih la..n alhamdulillah, semalam sy ty khabar, dia sihat..n insyaallah mudah2an sempat la dia beraya tahun ni..dia sangat penyayang..dia la yg jg sy bila Papa divorced dgn my mom..

ini pulak gambar ahli keluarga belah my mom..tahun 2008 tu sangat berbeza sambutan raya kami sebab atuk sedara yg sy sayang dh xde..Arwah ayah su sangat baik dan penyayang..dia pergi meninggalkan kami semua awal tahun 2008..tinggal isteri dan 4 org anak..

banyak sangat kenangan raya tahun 2008 ni!n tahun 2008 jugak la tahun last sy solo..2009 dh beraya sebagai seorang isteri kepada Muhammad Faiz!

**********

Hadiahnye best tau!rugi xjoin!

Hadiah pertama: RM 100
Hadiah kedua: RM 50
Hadiah ketiga: RM 30



1 comment:

aZLiNa aZiZ said...

Assalamualaikum kak. Saya dah terjah blog akak. Thanks eh join contest.

Dulu pon teringin nak pakai warna sama2 ni. Dah beli untuk mak ayah, last2, baju sendiri lain kaler. Aisehhhh.

Tahun ni, dah tak akan sama lagi sebab arwah ayah dah tak ada...hmmmm...

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)