Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Friday, July 15, 2011

game online free tetapi....

www.travian.com.my


ni antara game2 online free yg byk diiklankan di laman2 sesawang..tp percaya la..game2 yg se spisis sama cam gni..sume melalaikan je..agenda YAHUDI belaka ni...mmg main free..tp dok ngadap bendallah ni xabis2...n sape2 yg dah expert main byk kali..n nak advance or ada kelebihan dari org lain, kena la beli gold n somthing else like that...ate, berbayor le kalo nak beli gold tu...huh..bukan sikit2..kalo satu sesi main tu sampai setahun kekadang lebih...kalo sebulan 30 ringgit, setahun dah bape byk...


kalo yg beginner..kalo yg dah expert, dah keamruk game..sebulan RM100 pun ada..aduhai la...


for those yg melayan benda2 ni..udah2 ler..bawak2 la stop...kalo tgh main tu..jadikan la itu yang terAKHIR!!!


baik g simpan dalam ASB or what else..lagi untung tahun2 dapat dividen..hehe


p/s : kepada yang belum terjebak..jgn COBA2 ya!!hehe


adios!

7 comments:

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

setuju3~;) memang melalaikan~:)

hafizah_ismail said...

wah..xsangka ada org komen gk entry ni..haha..mekaceh :)

Mr Handsome said...

nice post.. keep writing :)

hafizah_ismail said...

TQ mr.handsome :)

kakngah said...

tak pernah pun main game on9.
farmville pun aku tak pernah main kehkehkeh!!!

hafizah_ismail said...

jgn2..yg tu lg satu penyakit kt opis!!!haha..nanti xpasal2 kerana farmville, skt dapat bawah 70!!haha

Aiskrim Goreng said...

dulu main gak travian.. mmg mcm gila.. skarang ni satu game kat FB ni Glory of Rome, lagi mcm tetttt ... hari2 kene hadap.. akhir, berkat usaha part time, terus lupakan game bongok tersebut.. heheh.. bst gak game tu, dah rank top 20, servr global lak tu .. ermm, bia lah, bukan dapat ape pun men game tu, kan kan

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)