Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Friday, December 17, 2010

~~baru je pos Hadiah2 GA~~

Mohon Maaf sangat2 pada semua pemenang2 GA sy yang lalu..hari ni Alhamdulillah, sy dh pn menghantar hadiah2 tersebut kepada semua pemenang..

harap2 xde yang mencaci @ memaki hamun ye..

satu je kekangan saya, kenderaan..bila suami g keje, n dia pakai kete..so sy xde transport nk ke pejabat pos..nk minatk tolong dia xboleh, dia pn xsempat nk kemana2, unless utk attend meeting or kursus..hmm..ntahla..i'm not making excuses..ni la kenyataannya..hari ni rezeki saya nk pakai kete sebab hubby guna kete pejabat ke ofis..:)

ada juga yg mesej sinis.."ingatkan dh lupa hadiah anak saya..hehe.." Insyaallah, xkan lupa sebab hadiah2 tu dh ada depan mata saya..hari2 sy tgk..n kalau dh janji nk bagi, kena la tunaikan..sy xnak mewarisi ciri2 org munafik..salah satunya bila ia berjanji, ia mungkiri..nauzubillah la kan..

skali lagi, saya mohon maaf sangat2 ye..harap2 hadiah tu akan sampai ke tangan pemenang2 secepat yg mungkin, insyaallah :)
**serik lak rasa nk wat GA yg memerlukan hadiah itu dipos..kalau hadiah cash/top-up, kan senang..boleh bank-in terus je..hmm..sabar jelah..

5 comments:

munna said...

akhirnya dpt juga pos kan ... harap bersabar buat pemenang .. jgn serik buat GA lagi ye

haszuraidah ishak said...

hohoh..dia terlebey excited tuh..jgn serik buat ga tau dear..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

janganle macam tue.. biasalah pemenang memang tertnggu2 hadiah,, saya je kot yang sabar menanti haha..sebab saya pun pernah buat GA ..memang org akan cakap alsan tapi mmg kadang2 banyak sebab tak dapat pos..kalau saya menang..lambat pun takpe asal sampai!!!!!!!!!!

saya dulu os cepat tapi nak umum pemenang tue yg lambat hehe

Hidayah said...

Fizah dear,jgn serik la..biase la sume org ada kekangan..anyway TQ saya da dapat hadiahnye..

anin said...

blum smp lg tk pe takeurtime

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)