Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Friday, December 3, 2010

~~SuaraPeople[dot]com sangat Gempak~~

okay, tajuk mmg dh Gempak kan?kan?

hehe..penangan kontes lagi la nih..
“Kontest Tulis & Menang adalah Sponsor By SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org
1st of all..xtau nk klasifikasikan entry ni sebagai apa..pendapat kot..xpun sekadar komen..enjoy reading ye my dear readers!

1-Alhamdulillah..my blog makin bertambah follower..sangat suka tgk follower2 yg ada kt atas tu..really touched!ramai kwn2..seronok tau! but..ada jugak yg rasa, buat apa ramai2 follower, xpenting pn..xpelah, masing2 pendapat kan..nama pn pendapat, it's free!xkena caj pape n xperlu lah nk emo2 kan..cool sudah!

wpun follower dh makin ramai, traffic blog masih mcm biasa je..100UV..sometimes lebih n kurang..xkonsisten pn..yelah, tu la pentingnya blogwalking :) 

2-Now kalau sape2 perasan, ramai sangat org ada blog kan..including yg masih bersekolah rendah!wah..hebat adik2 skrg..maju betul..kalau zaman 90an dulu, jangan kata blog or facebook or twitter, email pn xkenal dik..itu saya la..skolah mmg kt luar bandar, so agak ketinggalan la bab2 ni..now Alhamdulillah..wpun xadvanced sangat, tau la skit2 pasal IT ni..
3-yang ni pendapat saya je k..jangan marah atau terasa pape ye yg membaca..ni pasal bila semangat nk join GA datang..bc2 syarat2, sume ok..last skali, kena tag kwn2..adehh..lemah betul rasa..bukan xde kwn yg nk di tag, tapi takut2 kwn2 yg di tag tu xselesa..hmm..yes, saya paham, tag tu bertujuan nk hebah2kan pada yg lain, tp xguna jugak kalau kita tag, org tu xjoin pn..saya sndiri pn ada kena tag, tp sometimes  GA tu xjoin pn..xde masa, xde gambar n mcm2 alasan..so, kalau boleh, pada yg nk buat Gievaway, jangan la suh tag kwn2 ye..ada yang sampai kena tag 3 4 org..yg lebih lagi pn ada gak..huhu..sy join je, n tag je kwn2 blogger, tp sape2 yg rasa xselesa, saya mohon maaf ye..keperluan GA tu..terpaksa la buat jugak..hehe..ampun lagi skali ye..

4-saya selalu je jeles tgk otai2 blogger punya blog..mcm blog Redmummy tu..ada je sponsored post kt blog dia..best betul kan?agak2 ada x advertiser nk kasi iklan utk blog sy ni?haha..berangan ko!!!!

oklah..idea da abis..masa nk tulis tadi kemain ko..belambak2..bila dh mula menaip2, satu2 hilang..yg tinggal ni jelah..so xpe kan?

thanx to pihak penganjur diatas kontes yg dianjurkan..adios!

brought to you by:-

4 comments:

Abang Suara said...

done..thanks wait tarikh tutup 12/12/2010 taa ;p

LyNn HaMzAh said...

good luck fizah...

Hanis Azla said...

all the best.. semoga dpt hadiah yg best tu..

eiela said...

gud luck..

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)