Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Wednesday, December 22, 2010

~~I wish for these..~~

Malam td tetiba semangat nk teruskan keje berbisner dari rumah ni berkobar2 balik..siap mention kt my hubby..best kan kalo ada small office kt umh..n small showroom utk semua barang2 yg sy jual tu..haha..

thanx En Google
 kalo dapat office mini cm gini best kan??lawa lak tu..eh2..siap ada kasut kecik lak..haha..

www.strawbearu.com 
 yang ni lak rupa paras showroom Strawbearu yg dh pn mula beroperasi kt City Plaza, Alor Star..lawa kan? ni dh mmg showroom la..bukan mini showroom yg saya impikan tu..ekeke..


sesiapa yg bc entry ni yg dok area2 yg dekat ngan Alor Star, jemput la pi showroom tu ye!korang jangan takut nk masuk..imej tu penting, tp harga boleh runding!hehe..tagline spontan nih!

8 comments:

Whitey Mommy said...

hehehe off topic ni...
internet saya slow... tak leh nak load shoutbox...
wafa 10 bulan ek...
sis cuba bagi ubi kentang ke? campur dengan ayam... then blender...
jangan letak garam lagi... tau sebab tak cukup setahun lagi.. tapi kalau dah ajar letak garam... kena letak garam la... sebab makanan tawar dia memang rasa tak sedap dah... :) itu pandagan saya... sebab Khalis hari tu pun tak nak makan juga... badan dia susut sangat2... tapi lepas tu ...dah ok...

aMy said...

wohh nice lah showroom korang ! jauh kot alor star ehe

░♥si lampu neon♥░ said...

OFFICE YG COOL, SEMOGA WISH TO TERLAKSANA K =)

nur said...

fizah..
wah.. bestnya kalo dapat sebijik camni kat rumah kan.. comel betul gambar2 wafa kat taman tu

ALL IN ONE

munna said...

wah! klu dapat office mcm ni kat rumah mmg best.. nak buat kerja pun selesa kan

Yan said...

cun gak tuh designnye

M I A J A M A L U D D I N said...

hehe.. cool..

M I A J A M A L U D D I N said...

hehe.. cool..

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)