Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Saturday, December 4, 2010

~~Contest Gambar Kahwin~~



 jom usha2 hadiah n apa kata pihak penganjur pasal contest ni..

First Prize:

1) RM 100 + Saguhati
2) RM 70+ Saguhati
3) RM 50 + Saguhati

Objektif Contest Gambar Kahwin:

1) Memberi peluang kepada anda mengimbau kembali saat bersejarah
2) Memupuk semula kasih sayang antara pasangan
3) Menambahkan kenalan seterusnya menambahkan silaturrahim di alam maya.

this is our picture..


Gambar ni tersangat2 istimewa utk saya n suami sebab ni la kali pertama  bersentuh sentuhan sejak bercinta ( tahun 2004 kenal, bercinta 2005)..my hubby ni terlalu special sebab dia sangat2 lah menjaga batas2 pergaulan masa kami bercinta n saya secara xlangsung terdidik oleh pegangan itu..Alhamdulillah..apabila kami bertunang, batas2 itu masih terpelihara..sehinggalah pada malam akad nikah, 15 Mac 2009, itulah kali pertama kami bersalaman :) Syukur sangat pada Yang Maha Pencipta..perasaan masa bersalam tu..rasa was2, eh..dh boleh sentuh2 eh?betul ke ni dh boleh salam??haha..sangat2 istimewa saat2 diijabkabulkan tu..:) esoknya sesi bergambar, boleh dh la wat aksi peluk2, pegang2 tangan..hehe..so nervous!wpun kami xnaik pelamin tp saat2 itu sangat2 berharga utk diingati!

Definisi perkahwinan bagi kami ialah ianya satu ikatan suci yang perlu dijaga, dibaja dengan kasih sayang dan cinta, semata2 kerana Allah dengan doa agar ia berkekalan ke akhir hayat.

7 comments:

Amyna said...

Semoga berjaya ya fiezah...InsyaAllah ^_^

elianesuriane said...

amin.. semoga berkekalan sehingga ke anak cucu..

Saiedah Syamielah said...

waa...kelakar la story pertemuan
dan pengakhiran pertemuan dgn
perkahwinan yang sah ^^

semoga kekal hingga ke akhirnya..
semoga sentiasa dalam rahmat dan keredhaanNya Allah s.w.t ..

nur said...

comey + ayu je fizah.. nice.. suke warna merah.. n goodluck dear
ALL IN ONE

NOOR FATIN said...

gudluck!!

sy xkawin lagi.. xleh join..wuwuwuw

NOOR FATIN said...

gudluck!!

sy xkawin lagi.. xleh join..wuwuwuw

anna zara said...

thanks yer kak fizah sebab join maaf sangat2 sebab lambat nak umumkan :)

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)