Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Thursday, December 16, 2010

~~Follower n Traffic~~

semalam kot, baca blog title post blog BEN ASHARI..pasal yakin ke follower kita akan datang balik jenguk blog..xsempat lagi nk baca keseluruhan post kt blog beliau..

tp mcm saya ni, rasanya xsemua follower sy dtg balik jenguk blog sy..why i said so?because sepanjang saya kt hospital, total UV sangat2 lah sedikit..xsampai 50 pn sehari bila saya xblogwalking..tapi xpe..bukan nk marah or xpuas ati pn..biasa la kan..
besides, blog saya ni xberapa banyak info utk org cari..just normal blog yg bercerita pasal my life, my litlle family, my love..bla..bla..

:) still smiling..now dh ada 804 followers..n hope my traffic also become better n better..:)
saya cuba nk jadikan blog ni berinformasi skit..tp ntah la..kena ty yg pakar2 dulu nampaknya :)
 

12 comments:

virulent lolita tan benihime said...

membalas komen awk..yeah..betul..sy pun selalu kena bile org kate sy ketinggalan zaman bile wlupun bertudung pendek tetapi berbaju lebar,besar..manusia,masyarakat kita mmg nk mengata je keja nya..so let them have something to talk about since they also give us something to talk about XD

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

hai cik hafizah...kat hospital ke?....sakit ape....its okay takde trafik, folower dh meningkat tu..blog awk ade dlm bloglist sy :)

LyNn HaMzAh said...

sama la dengan blog kak lynn fizah...walaupun ramai follower tapi diorang jarang nak datang ke blog...lebih2 lagi kalau kita x dtg blog diorang dan update entry...huhuhuhu...memang kena banyak belajar lagi...

nur said...

fizah
setuju fizah.. kita yang picisan ni kalau nak ramai datang kena g blogwalk juga n update entry.. tapi kadang bila kurang rajin.. trafik pun kurang la.. Takboleh nak harap org datang serbu cam ben ke mat gebu ke redmummy ke.. kan lynn kan..

(btw.. tahniah follower makin tambah.. )

JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE
~follower kat blog nur yg ramai pun kalau x update turun juga trafik dan kalau tak bw.. lagi la..

ANATI SOKI said...

heheh congrats kamu!! :)

nazirulhazwan~ said...

babe. follower akan jgk if kite ade update:)
except for mmg kite ade pembaca tegar:)

if die letak kite dlm blog list pon, blog kite xkan nmpk if kite tak update:)

ito said...

hahaa :D aku suka nih ama psotingane blog ini,,bermanfaat dan dengan kalimat yang lugas :)

nurul riza said...

mmg sshlah nak naikkan trafic

amira said...

sebab tu lah takley ukur blog dari segi bil follower..

Sharifah nor said...

berapa kali blogger brother ben tu dtg blog ni??

hafizah_ismail said...

hemm..ntah, ada ke Bro Ben Ashaari tu dtg jenguk blog sy ye?xpasti la tp mungkin xde kot eh..

♥-- emieysandra --♥ said...

skg ni trafic xleh diukur dgn follower, kne rajin update sllu :D

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)