Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Saturday, October 30, 2010

~~I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!~~

lapar x?hehe..lepas bc entry ni sure korang sume akan lapar n berlari2 utk mendapatkannya..ewahahh!!:)

 ok, here the intro..:)

actually ni cerita hari Selasa lepas..sy, hubby n Wafa ke Kluang, ada keje interview kt sana..sy la..not my hubby..so lepas interveiw tu LAPOR gilleee..so hubby terus ajak ke Kluang Mall..mmg dia tau wife dia ni nk makan apa..hehe..dh 2 3 kali berhajat nk g tp masa xde..so that day jadi kenyataan la..kebetulan lak tgk iklan Pizza Hut ni kt Nuffnang & tv!

kitorang makan kt ctu je..lagi feel kata omputeh!hehe..

blakon je..konon2 pk nk order..walhal mmg dh tau nk mkn ape..ekekeke..
 sempat lak blakon sekejap bila dh duduk tu..konon2 pk la ni..siap leh tersenyum!hah!kantoi dh..bukan candid tp sengaja..xleh cover betui!lapo dh ni..

ni cerita masa preggy dulu..ada la dlm seminggu lebih tu asyik ulang ke Pizza Hut je..yg lain xleh nk masuk..kira mengidam paling dasyat tuh!menu lain xmo..nk Pizza jugak..ni xpreggy pn masih suke Pizza!lagi2 dgn ada promosi 6 jenis keju ni kan..mmg wallaaa!!!sy mmg penggemar keju..kalo order biasa2 pn mmg order extra cheese!

ok, Extreme Cheesy 6 ni ada 6 jenis keju..sesuai la nama pn Cheesy 6 kan..parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone and Monterey Jack..nyum!nyum!sedap i tell u!!!! saya sukeeeee sangat Extreme Cheesy 6 ni sebab all in one!bukan senang oo nk ada 6 jenis keju on the same pizza..then bila 6 cheese ni melted together, mmg sedap sangat!ada rasa masam2 skit,but very nice one!mcm Hawaiian Cheesy ni, kombinasi yg sangat best!ada nenas & itu menambahkan rasa sedap cheese2 tu..nyum!nyum!as usual, Pizza Hut mmg sentiasa maintain kelembutan pizza2nya..2 thumbs up for Pizza Hut!

ok, dh order..tggu..n then..here The Cheesy Hawaiian..
kami order  Cheesy Hawaiian!!nyum!nyum!
Ok, kalo nk yg fully cheese pn boleh..but kami suka ada topping..br matching!hehe..ada 3 pilihan topping, Hawaiian, Chicken n Pepperoni!

Wafa suka betul dgn bende tu..sy pn xtau dipanggil apa..
 tp kt Pizza Hut Kluang Mall ni, dia datang hantar menu, kita pilih2 then tekan butang Call, baru dia datang amik order! Wafa sibuk nk main2 alat tu..igt mainan la tu..:P

Wafa nk order jugak!hehe..bukan..Wafa nk kertas ni..nk makan!
 suke sangat si kecik ni nk kertas tu..dia nak masuk dlm mulut la tu..

haip..hubby dh ready tp ada pulak tgn kecik tu..aiyakkk..spoil2..
 masa nk snap ok je, tp boleh pulak tetiba masuk tangan si kecik tu..nk capai Pizza la tu..xsabor nk makan!

uih..betul2 cheesy nih!

utk suamiku..ecece...mithali kan?kan?hehe..
ok, before sy ngapp..bagi kt suami dulu..:) hihi...tp 1st slice je la..pastu amik sndiri dh..wahaha..jahat x?:P

nyum!nyum!
Wafa pn sukeeee!!!
 hah..Wafa makan pizza!sedap kan Wafa??kecik2 lagi dh makan fast food nih!hehe..lakonan je k!bg rasa2 je..xde la sampai sekeping tu..

mmg puas hati la dapat makan Extreme Cheesy 6 nih!!makan dgn jayanya n kekenyangan dh!boleh balik Rengit dh la..

 Dh abis makan, baru perasan, xsnap pn gambar hubby saya tgh makan..huhu..tu maknanya kea g lagi la abang..kan?kan?kan?:P

**kt rumah, malam...Abg..dok rasa2 lagi la Pizza tengahari td..sedap betul kan? my hubby reply..aii..nk g lagi ke?hehehhe...dlm hati..boleh jugeee~~ ckp je bila..hahaha!!!

I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!

5 comments:

kakngah said...

bufday adam hrtu celebrate kt pizza la.. pilih 6 xtream cheesy 6.
tp, ada ke patut tak amik gambar.. rugi2...

AiDa AzRyN said...

Wahhhhhhhh~ sedapnye~ nak sikit boleh?XD

Jejaka Terhangat said...

sedap ea?..nak try gak la..ngehhh

darkrose~ said...

wow~ terliur saya~

zahidah dihaz said...

wah...nak pizza jugah....hehehehe

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)