Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Thursday, October 28, 2010

~~sape2 boleh tolong??~~

saya nk manage blogshop sy tu kt blog ni..xperlu nk sign out dr sini n then sign in ke blogshop tu lak..tp sy xtau la mcm mana nk set kan supaya saya boleh manage 2 blogs at the same time..

kalo kt dashboard tu, kan keluar manage blog (1 blog)..ha..kt ctu la..sy nk bg kuar 2 blogs..hehe..
sape tau caranya ye??boleh x tlg share..kalo malas nk taip, bg link pn xpe, biar saya search balik..tenkiu in advance ye..:)

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

salam,
bukak satu lagi blog tapi pakai email address yang sama cuma url je tukau so dia akan jadi 2 blog nanti...cuba try k...anything inform me...TQ

hafizah_ismail said...

anje,tq ye..

munna said...

adohai... kak munna tak dapat nak nolong.. buta it

BabyIbu said...

salam

err yup guna email/akaun yang sama. Dekat dashboard tu klik create blog. So nnti create satu lagi blog baru. so kat dashboard tu akan ada dua. harap membantu.

hafizah_ismail said...

tq kak yana:)

MamaPapa Danish said...

salam fiza.. dah ada guru tu. tapi nak bagi info gak :D hehehe... kat dashboard tu, click je create a blog yang kat top right side tu... create je nama baru.. nanti automatic ada 2 blog under email sama tu....boleh change design semua macam yang first blog...

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)