Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Sunday, October 10, 2010

~~Penunggang Motosikal yg Biadap!!~~

ok..ni entry khas utk kamu ye..si penuggang motosikal yg sangat biadap!!!


sila maafkan bahasa yg agak xsedap didengar..

oit mamat si penunggang motor!ko bajet bagus ke?dh la bwk motor cam org gian!!huh..aku memotong pn dh tgk selamat ke tak kt depan tu la!ko igt aku xsayang suami n anak aku yg comel ni??eeeee!!ape ke b*d*h nye ko!!yg aku marah sangat, KO LUDAH KETE KAMI!

sepanjang jalan td aku mmg doa je ko selamat sampai umah!semoga xde kecelakaan jd kt ko!ko tau x??ko tu naik motor je, xpayah la nk dok tgh2 jalan..kete depan aku td tu slow sangat, cam siput..so aku memotong la..depan tu kosong, tinggal ko n sorang lagi yg bwk motor gakk..

agak2 la nk ludah pn..ko mmg biadap gile lah td!!!kalo ikutkan ati, nk je aku u turn n kejar ko, plus langgar ko sampai masuk parit tau!!tp aku ni belajar tinggi dulu, bukan mcm ko, xde moral, akal pn xberapa nk ckup!!

huh!!!wahai si penunggang motor yg lalu kt jalan Parit Raja td, aku harap sangat ko selamat dr dilanggar lori, bas atau kete lain!!

**apa rasa bila dpt tulis ni?sangat release k!mmg sangat bengang!!so kepada penunggang2 motor, jgn la sesuka hati nk ludah kete org, atau nk buat benda2 xsenonoh n xde moral ye..kita ni kan kaya ngan budi bahasa..haha..ni adalah pesanan utk sy juga..sila berbudi bahasa je hafizah!!!

5 comments:

d_tieah said...

Aiyooo..
Ape punya org lah..
X baik ludah kat merata tempat..
Org kata, mudah dpt penyakit..
Ntah x tau btul ke x..

one2paii said...

uishhh..de gak org x bertamadun kat dunia nie skang..patutnya die dongak dan ludah kat atas,xelok luda kat tepi..kan kan,.x rasa dan timbang betul la mamat tuh

paan said...

apsal x hon jer 10-20 kali ?? haha

Entri terbaru -> 10 tips menulis entri menarik

Jejaka Terhangat said...

wah..marah btol ni..hangat sungguh..sabau2..org mcm tu biar je..jgn dihon, dilanggar..nanti tah ape dia buat kat krete kita kang sape tau kan..doakan je la smoga dpt hidayah nnti.hehe..

p/s:dah jd folower ke 289 blog ni..rekues exchange bloglist bleh? :)

Ezao' Edogawa said...

kenapa tak langgar je tyar blakang dia.
biar dia tersungkur mcm nangka busuk. haih... geramlah pulak.

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)