Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Sunday, October 31, 2010

~~sekadar rasa syukur + bangga..~~

curi2 menulis sementara nk balik mlm ni..td sempat jengah blog TOK ESAH..bc entry pasal Kelantan menang Piala Malaysia mlm td..
 
actually my hubby n i sedikit wonder, kalau dh boleh masuk stadium seawal pkul2 petang..in the middle nk game mlm td tu ada Asar, Maghrib n Isya'..Asar n Maghrib tu pendek je jarak waktu antara satu sama lain..lagi2 Maghrib tu mmg sejam lebih skit je beza ngan Isyak kan....mudah2an mereka2 yg excited tgk bola tu xlupa solat2 mereka..yg jauh musafir tu xpela boleh jama'..tp yg datang dr area2 KL, Selangor tu mcm mana kan?

bila tgk blog Tok Esah td, ALhamdulillah..mereka2 tu sembahyang je kt atas tar, may be kt luar stadium kot..syukur la rasa..n bangga sekejap sbb kegigihan mereka menjaga solat..:) mungkin xsemua gtu tp sekurang2nya masih ada yg menjaga hal ehwal solat ni:)

lagi skali, syukur n bangga dengan mereka2..:)

Alhamdulillah, Kelantan menang tahun ni:)

6 comments:

Enna Banana said...

Alhamdulillah, still ada lagi org yg x lupa tanggungjawab even bersuka ria, i loiikee :)

transformed housewife said...

Demo pung ore Kelate ko? Knur pun kelate. Meme suko Kelate mene thn ni :D

ComeyBelako said...

ambo ado post similar entry kat blog ambo...silalah jengah yer.

Nad @ MamaZakwan said...

salam..fizah, awak menang saguhati SAYA NAK BEG ITU~GIVEAWAY..nnt tolong emailkan address ye..thanks!
nadyaewani@gmail.com

Anonymous said...

I am nοt sure wherе yοu arе gettіng youг informatiοn, but greаt tοpic.
I neеԁs to spend ѕome tіme lеarning more оr understanding more.
Thаnks for magnificent info I waѕ lοokіng fоr this informаtion foг my mission.


Μy web page; Property for Sale

Anonymous said...

It's very straightforward to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this article at this web page.

Look into my website ... Payday Loans

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)