Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Wednesday, October 27, 2010

~~Traffic blog teruk semalam..:((~~

sedih betul tgk traffic ke blog saya semalam..adeh..xsampai seratus pn tau!huhu..mmg xleh nk buat apa la..Wafa dh makin ligat skrg ni..kalo dlm walker, dia akan sepah2kan barang2 kt dapur..kalo biar kt bawah lak dia kutip pape yg ada kt lantai, plus sepahkan buku2 n kertas2 atas rak dlm bilik smbhyang kami..uwaaaa:((...mmg bz mengemas skrg ni!anak dara la katakan..harus la rajin tlg ummi kan Wafa...

so terbantut la skit aktiviti blogwalking saya semalam n hari ni..sori la ye..xsempat nk balas kunjungan korang..bukan xnak g jengah blog korang, tp sedikit kekangan la hari ni..haish..sabar jelah..:(

semalam interview HPA tu biasa2 je.interviewer nye baya2 saya je..sorang staf HR, sorang lagi staf Admin..gaji  pn agak rendah..kalo dpt dekat mungkin saya terima tawaran tu..tp kalo jauh, mungkin x kot..lebih baik buat part time mcm skrg ni..amik tempahan tshit je..flexible n xkacau masa sy utk Wafa..:)
oklah..GA yg saya buat tu ada beberapa hari ni nk close..now nk sambung terjah a few blogs lagi yg xsempat nk terjah mnggu lepas..semakin bertambah penyertaan nampaknya..syukur la..bertambah la kwn2 saya..hehe..:) sukee!!!

till then..will update all the contestants soon ye..

3 comments:

Nasir Bravo said...

selalunya traffic blog bape ek??
Ibu Bohong Kita

Rizziela said...

samalah saya pun.....blog pun baru nak start kan :D x famous pun :D

alinac lover said...

saya pon biasa2 je~

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)