Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Saturday, October 9, 2010

~~Thank You Nuffnang~~

Alhamdulillah..rezeki lagi hari ni..semalam mcm agak2 je..hehe..today, betul2 jd BE dh iklan Nokia tu..thank you so much Nuffnang!really appreciate it!

figure nye xbanyak sangat..tp ttp rasa syukur!

ni yg buat lagi semangat nk ber'blogging'..mana tau one day, ada advertiser yg akan sponsor post di blog nih..who knows kan?kan?dreaming la ni..nk jd ala2 RM ke..hahaha..:P tp xsalah dreaming dulu..kalo jd reality, sy jugak yg untung!Kui2..

owh..semalam dh berjaya install CorelDraw kt my lappy tau!nnt boleh la buat banner utk MY GA..tungguuuuuuuu...( rasanya dh lama ckp nk buat GA, tp xbuat2 lagi..hadoi...) now tgh pk2 hadiah yg nk diberi..ada cadangan ke ek?


memandangkan nk buat GA pasal anak2 kita pose masa tdo..so hadiahnya utk anak2 la kot ek..hmm..keep thinking n thinking again...:P

4 comments:

IKRAM said...

Tahniah :) saya belum perna lg dpt BE :( nuff ku sayang.. Cepat la give me BE :) hehe..

Jum lawat blog:
www.zulikram.com

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, tahniah. saya punya hari tu, semua jadi metered, haha baru semalam ada satu BE. woohoo~

nur said...

seronoknya.. rezeki fizah kan.. blm penah lagi dpt BE..

ALL IN ONE

munna said...

wah.. dah byk BE... lagi semangat nak berblog rasanya

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)