Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Monday, January 10, 2011

~~bila dh femes @ glemer..~~

Well, talking about glamour, famous n so on ni, mcm2 persepsi kita kan..ni pendapat saya je..ia mungkin xsama dengan pendapat kalian semua..

in my last entry, sy ckp nk bg pendapat pasal blogger2 yg da femes, sedang femes n akan femes xlama lagi..

yg dh femes..siapa tu xperlu la saya mention kot..ramai yg dh tau ramai blogger yg femes ala2 artis kan..:) sukeeeeeeeee...korang perasan x xde chatbox pn kt blog depa ni..blog kecik mcm blog saya ni lain la..kena ada chatbox kalo nk up traffic..yg dh femes, xperlu pn xpe sebab Unique Visitors(UV) depa dh ribu2an setiap hari..:)..jeles kan..

follower depa xyah cite la..ribu2an jugak..entry they all pn sangat2 interesting..kdg2 tu short je entry nye tp viewers beribu2..jeles lagi..aaaaaaaaaaaa....

template depa pn mesti la kellasssssss gtu..masing2 ada tema tersendiri..yg blog sy ni masih pakai template blogger yg free tu..ekeke..yg ni xperlu jeles rasanya sebab masing2 ada taste..:)

most of them pakai domain sendiri..xde la pakai blogspot ni ha..just like me!

pendapatan dr blog dorang mesti masyukkk abess!!kalo x beratus2..sah la beribu2..kan?lagi2 dr Nuffnang..yg saya ni jenuh la nk kumpul 50 hengget pn susah ko..adehh..yg ni saya sangat2 jeles..!!!

yg sedang femes..yg ni ada jugak..sedang femes atas beberapa sebab..mcm2 sebab la sebenarnya..rajin join GA, rajin wat GA, rajin blogwalking..rajin update entry best2..n banyak lagi..xkurang juge blogshop2..itu pn termasuk jugak..best kan?

yg ni masih ada chatbox rasanya..entry depa pn boleh tahan menarik n berguna utk pembaca2..

follower makin hari makin ramai..traffic pn makin stabil..n earning Nuffnang makin banyak!haha..best2..

yg akan femes..yg ni xtau la sape..one day nnt la kot br tau..hehe.

harapan saya, blogger semua akan terus berblogging..n jangan sombong..(pesanan utk saya juge..) kdg2 ada juge yg xpernah reply komen pn..sedih kan?hhm..ape2 je la ye..


**moral nye disini..wpun dh glemer, sedang glemer n akan glemer, jangan la kita sombong ye..xkira di mana kita..realiti atau di alam maya ni..:) peace!

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alahai jangan la sedey, maybe yang femes tu dia bz kot, tu yang tak sempat nak reply...masing2 ada komitmen sendiri, kita suka blog hafizah ni tapi kengkadang sempat baca je nak komen kena curik2 sat gi boss lalu kantoi plak, haru jadinya terus blogspot kena blocked...jangan sedey2 tau, kita salah sorang peminat blog hafizah...stay cute

LyNn HaMzAh said...

wah...nie macam nak sampaikan mesej pada blogger jer...tak per2...insyaallah berkat usaha gigih kita blog kita pun akan jadi famous juga satu hari nanti...

hafizah_ismail said...

anje,
tq ye..kita bukan nk sindir atau perli sape2..ada sorang dua je yg mcm tu..mungkin dia xberapa suka kita kot..sebab komen2 kita, msg2 yg kita tinggal xde reply pn..hehe..tp xpe je..:)eh anje, jangan xtau..sebab blog anje la kita start aktif ngan Nuffang tau..:)hehe..siap ngan tutorial lagi tu..sukee..:D

kak lynn,
ala kak lynn..saje je tulis..itu yg dok bermain dlm fikiran since last week..tgk blog2 yg dh otai ni bestnye rasa..:)

Ttanic said...

peace no war....hihihihi

Yan said...

domain kite.. menang GA tau bukan domain sendiri... hehehe

takper teruskan berblog.. teruskan tambah kawan..

Ohno!!! said...

Maybe diorang sibuk kot...
cam aku sindri, bukan blogger sepenuh masa....
1 ari ada bape jam je depan komputer... nak update blog lagi, nak joging blog orang, nak balas kunjungan lagi....
aku baru ada bape orang follower, dah kelam kabut.....hehehe
Sabor la ye...

Amirrah Zawani said...

betul2...
setuju sgt..
tak guna nak sombong2.. tak ke mana pun kan.. :)

eiyra'z said...

salam..
terima kasih bg tips yer...sy lagi sedey follower tak seramai awk..huhuh..nuffnang pun xmasyuk2...heheh...

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)