Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Tuesday, January 18, 2011

~~Wafa is 11months~~

update cite pasal anak lagi..

Wafa dh 11 bulan..alhamdulillah..she still fully bf..selera makan dia skrg ya ampunnn!!semalam petang makan fries, then bubur lambuk, then nasi goreng, then kek chifon..wah..air masak..pastu nyusu, pastu ngantuk!!hahaha..tdo ngan jayanya semalam..awal dr biasa..11.25 lagi dh belayar..kalo x, mau nye pkul 12 lebih..

one thing yg agak merungsingkan saya, Wafa masih xtumbuh gigi..until today!tanda2 pn xde lagi..normal ke ek?risau lak..hmm..now dok sibuk train angkat kaki with bontot along, nk berdiri tp belum ckup keberanian lagi..kalo jmpa kerusi or pape yg dia boleh berpegang, then laju je bangun..pagar nk ke dapur ke, almari kasut..n also dinding umh..tu antara tempat feveret nk berpegang..

now Wafa dh pandai tepuk tangan..kalo kita tanya "siapa nama Wafa?", dengan laju nye angkat tangan..(konon2 nye nk ckp "saya" la tu..ekeke..) comel!

then ada satu lagi..bila saya atau abi dia ckp, Wafa, tangan ke belakang!cepat2 dia pusing tangan dia ke belakang, ala2 kena gari dek polis tu..haha..kitorang suke gelak tgk dia wat mcm tu..:)

alahai..ni lah masa2 yg susah kita nk ada..tgk anak membesar depan mata..esok2 dh bertambah anak, xtau la sempat tgk ke x..sy pn teringin nk keje..silap2 dgr cite dr pengasuh dia je la nnt..

Wafa, abi n ummi love u soooooooo much!

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)