Followers

fizaiz cookies

fizaiz cookies
RM 10/balang.tempahan?contact 012-595 3789 (fizah)

Tuesday, January 25, 2011

~~buruknye header blog org tu..~~

hehehe..kome jangan le terkejut ngan header blog sy yg buruk tu..huhu..sedih2..punya la nk ada header mcm org lain kan..godek2 Corel Draw..nah!!


sungguh xcantik lagi buruk!dh la xcenter..blurr lak tu..tulisan tu satu hal dah..TAK CANTIK LAAAAA!!!hadoii..nk kena guna khidmat designer gak la nnt..apo kan dayo..xpandai lah nk guna Photoshop or etc tu..sungguh!

**erkk..ada ke yg sudi nk tolong wat free??wah..toilet pn bayor kakkk!!huhu..

10 comments:

iPai said...

boleh tuh boleh .. bg email .. nanti saya emel cik, then nanti kita discuss kat emel ..

tp tak dijamin cepat r .. bz juga menda lain ..

iPai said...

eh k email yg atas tuh email awak ? nanti kontak kat shoutbox k ?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

memang blurr la, kite punyer pun sama, tak tau macam mana nak wat sape leh tolong?

||kiena|| said...

me prefer gune corel draw! lagi sonang!tapi mine gune photoshop sbb lappie baru tak install corel draw lgi,.. heeeeeee tak sempat lagi nak betulkan canvas size, bg tak blur kononnya! but sgt bz menguruskan hal2 kawen my brother,..

efa fairuz said...

alaa.. aku buleh buatkan.. heheh..

Sharifah nor said...

Blogger Wan Hazel buatkan utk rm15..heee...singgah2..sbb budak wan ni memang kreatif...

Sharifah nor said...

P/S: Header yg besar2 melambatkan loading...jadi blogger yg pemes2..yg otai2..dan yg perasan dah ada nama...tak kan tunggu page kita loading sampai abis...

iPai said...

akak .. mane nak dpt emel akak ..

kakyong said...

boleh resize header ni, say width 900px.. baru la nampak centre.., save dlm file jpg, baru la saiz x besar...

boleh juga masukkan kod dlm template.. & setting center... ;)

efa fairuz said...

ha email la gambar ko kat aku..ade simpan email aku kan? heheh

Labels

2011 (1) adik wafa (2) anniversary (2) announcement (2) apa2 aje (3) artis (2) award (1) balik kampung (1) bengang (1) birthday (4) bisnes (7) blogger (5) Blogshop (1) bola (6) bola sepak (3) Cloth Diapers (3) contest (8) cookies (2) Digi (1) Dinner (1) DIY (1) donut (1) Extreme Cheesy 6 (1) family (10) fizaizonlineshop (1) Free Sample (1) GA (36) GA Family (1) game (1) Getuk Ubi (1) hadiah free (1) hadiah GA (1) header (1) HeartBeat (1) Hubby (3) iklan (1) Iman (9) info (2) interview (1) iPhone4 (1) isu semasa (8) jahitan (3) jalan2 (3) kampung (2) kecik studioz (1) kek (2) kerja (8) kesihatan (1) klinik (1) KPLI (1) kristal (1) Makan2 (6) marhaban (2) masak memasak (8) me (38) Mei-tai (1) memory (1) meniarap (1) menjahit (1) mood (1) movie (1) mrsm (1) mutiara (1) my blog (19) my family (2) my GA (9) my life (1) my love (2) ngeri (1) nothing (2) nuffnang (28) open house (2) opinion (1) Our Life (8) Our Love (18) Perlis (1) pizza hut (1) pregnancy (9) promotion (1) ptptn (1) puasa sunat (2) raya (10) reminder (2) Renungan (1) result GA (2) RM (1) Ruam (1) runner aka tshirt Agent (1) sabah (1) selsema (1) song (1) spam (1) Strawbearu (8) streamyx (2) stress (1) sukan (2) tag (2) tart nenas (1) teether (1) telekung kanak-kanak (1) tips (1) travian (1) tshirt (4) Wafa (50) wafa. breasfeed (2) walker (3) winner (1) wish (2)